تولید کننده دوش و چشم شوی اضطراری

تولید کننده دوش و چشم شوی اضطراری

تولید کننده دوش و چشم شوی اضطراری

با رعایت تمام نکات ایمنی مثل پوشیدن لباس مخصوص آزمایشگاه، عینک، شیلد و دستکش باز هم امکان وقوع اتفاقات ناگوار در حین کار وجود دارد. 10 تا 15 ثانیه اول پس از قرار گرفتن در معرض مادی ای خورنده و آسیب زننده، برای فردی که دچار حادثه شده است، بسیار حیاتی می باشد. شست و شوی ناحیه حادثه دیده با آب فراوان در اولین لحظات بر خورد، می تواند مشکلات را بر طرف کند یا آسیب بسیار کمی به فرد برسد که با مراقبت های پزشکی می تواند بر طرف شود.

با نصب دوش و چشم شوی اضطراری در آزمایشگاه، می توان به موقع از وقوع اتفاقات جبران ناپذیر جلوگیری کرد.

انواع دوش و چشم شوی اضطراری

در آزمایشگاه ها می توان انواع مختلفی از دوش و چشم شوی را با توجه به فضای در دسترس، لوله کشی های آب و فاضلاب و … نصب کرد.

شرکت رویان ایران، بزرگترین مرجع تخصصی فروش تجهیزات آزمایشگاهی، ارائه دهنده انواع مختلف دوش و چشم شوی اضطراری از برند های معتبر با قیمت مناسب است.

دوش اضطراری

طبق استاندارد ها دوش اضطراری باید بتواند پاشش آب را در محدوده ای از حداقل 50 سانتی متر تا 150 سانتی متر را پوشش دهد. این محدوده تضمین می کند که آب به کل بدن نه فقط سر فرد به اندازه کافی برخورد می کند. فاصله سر دوش تا زمین باید بین 208 تا 245 سانتی متر باشد. حداقل حجم اسپری باید 75.7 لیتر در دقیقه (20 گالن در دقیقه) برای حداقل زمان 15 دقیقه باشد.

دوش باید طوری طراحی شود که در کمتر از 1 ثانیه بتوان آن را به کمک اهرم یا دستگیره فعال کرد و بدون نگه داشتن دست آب جاری بماند.

لوله کشی این دوش می تواند از زمین، سقف یا دیوار باشد. در برخی از مدل ها یک واحد چشم شوی نیز روی لوله اصلی دوش نصب شده است.

چشم شوی و صورت شوی

باید این داحد ها طوری طراحی شوند که بتوانند مقدار 1.5 لیتر در دقیقه به مدت 15 دقیقه به هر دو چشم آب برسانند.

فاصله چشم شوی هایی که لوله یکش از کف آزمایشگاه دارند، باید بین 83.8 تا 134.6 سانتی متر از کف و حداقل 15.3 سانتی متر از دیوار یا نزدیکترین مانع باشد. باز کردن آب معمولا به وسیله پدال هایی در قسمت پایینی انجام می شود.

یکی دیگر از مدل های چشم شوی، چشم شوی رومیزی است که کنار سینک شست و شوی آزمایشگاه نصب می شود. در این مدل معمولا یک اهرم تعبیه شده است که به راحتی حرکت می کنند و آب جاری می شوند.

نازل ها باید در برابر آلودگی های محیطی آزمایشگاه و گرد و غبار حفظ شوند. می توان روی آن ها پوششی قرار داد که در مواقع لزوم به راحتی برداشته شوند و فرد آسب دیده نیازی به حرکت اضافه تر نداشته باشد. باید فضای کافی وجود داشته باشد تا فرد آسیب دیده بتواند با دست چشم های خود را باز نگه دارد تا با آب شسته شوند.

برای مقایسه دقیق انواع دوش و چشم شوی می توانید سری به سایت www.ccohs.ca بزنید.

چه مکان هایی به دوش و چشم شوی اضطراری نیاز دارند؟

بر خلاف تصور عمومی تنها آزمایشگاه های شیمیایی نیستند که قرار دادن دوش و چشم شوی اضطراری در آن ها الزامی است. مثال های زیر به سایر موارد استفاده از دوش و چشم شوی اشاره می کند:

  • مکان هایی که در آن ها تولید سم و سمپاشی انجام می شود.
  • آزمایشگاه ها
  • مناطق پر گرد و غبار
  • تراشکاری و جوشکاری
  • تولید و شارژ باتری
  • کلیه مکان هایی که مواد خطرناک انتشار پیدا می کنند.

تذکر مهم

  • هنگام تهیه دوش و دوش شوی اضطراری،بر اساس متراژ مکان مورد نظر، تعداد کاربران و محل نصب این تجهیزات ایمنی را تهیه کنید.
  • دوش و چشم شوی های اضطراری به طور روزمره استفاده نمی شوند. اما همیشه باید برای مواقع خطر به درستی کار کنند. بنابراین به صورت دوره ای حتما باید آن ها را بررسی کنید. لوله های آب، خروجی فاضلاب، فشار آب، نشتی های احتمالی و … مواردی هستند که باید در بررسی های دوره ای مد نظر قرار بگیرند.

پیش از شروع به کار، فراهم کردن تمام تجهیزات ایمنی برای مواقعی که تصادفی پیش می آید، لازم است. دوش و چشم شوی اضطراری در صورت بروز حادثه می تواند به سلامت کاربر کمک بزرگی کند.

شرکت رویان ایران، نماینده اصلی فروش دوش و چشم شوی تاپ، این محصولات با کیفیت ایرانی را با قیمت بسیار مناسب عرضه می کند.

www.u-buy.com.tw

https://www.ccohs.ca/oshanswers/safety_haz/emer_showers.html

 

دسته بندی: ریپورتاژ
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 31 فروردین 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چوقای سیاه و لینک مستقیم بلا مانع است.