خرید هیدروکربن ها از کارخانه روشان فام

خرید هیدروکربن ها از کارخانه روشان فام

نیاز نیست حتما دانشجوی رشته‌های شیمی باشید یا دستی در صنعت نفت و پتروشیمی داشته باشید تا واژه هیدروکربن به گوشتان خورده باشد. چراکه حتما در دوره دبیرستان این واژه را در کتاب شیمی خود دیده‌اید! هیدروکربن به زبان ساده به ترکیبات کربن و هیدروژن گفته می‌شود. برای مثال گاز اتان با فرمول مولکولی C2H6 یک هیدروکربن است. انواع هیدروکربن‌ها که تنوع بالایی دارند، از گاز طبیعی و مواد نفت خام تشکیل می‌شوند.

هیدروکربن‌ها براساس ساختار مولکولی که دارند به دو دسته هیدروکربن‌های آروماتیک و هیدروکربن‌های آلیفاتیک تقسیم بندی می‌شوند. نفتالن که احتمالا برایتان نام آشناست یکی از ترکیبات معطری است که در دسته هیدروکربن‌های آروماتیک قرار می‌گیرد. آلکان‌ها، آلکن‌ها و آلکین‌ها جزو هیدروکربن‌های آلیفاتیک به شمار می‌روند. متان ساده‌ترین آلکان با فرمول مولکولی CH4 است.

هیدروکربن‌ها کاربردهای بسیاری دارند. برای ساخت انواع حلال‌ها، مواد پلاستیکی، سوخت‌ها، گریس‌ها و… می‌توان از این ترکیبات استفاده کرد. کیفیت تولید هیدروکربن بسیار حائز اهمیت است. برای خرید هیدروکربن ها از کارخانه روشان فام می‌توانید مستقیما با کارشناسان این کارخانه تماس بگیرید تا برای خرید محصولات مورد نیازتان شما را راهنمایی کنند.

خرید هیدروکربن‌های آروماتیک از روشان فام

هیدروکربن آروماتیک به دسته ای از ترکیبات آلی گفته می‌شود که در ساختار خود پیوندهای تک حلقه ای یا چند حلقه ای دارند. یکی از ویژگی‌های مشترک میان تمامی هیدروکربن‌های آروماتیک، برخورداری از یک حلقه بنزن یا مشابه آن است. زایلن، تولوئن، بنزن و نفتالن جزو رایج ترین هیدروکربن‌های آروماتیک به شمار می‌روند.

خرید هیدروکربن‌های آلیفاتیک از روشان فام

تفاوتی که میان هیدروکربن‌های آروماتیک یا آلیفاتیک وجود دارد این است که هیدروکربن‌های آلیفاتیک ترکیباتی شامل اتم های اکسیژن و هیدروژن هستند اما در ساختار آن‌ها حلقه‌ای وجود ندارد. در این ترکیبات چنانچه حلقه‌ای هم وجود داشته باشد نوع این حلقه از حلقه‌های آروماتیک نیست. این دسته از هیدروکربن‌ها به چند دسته آلکان‌ها، آلکن‌ها و آلکین‌ها تقسیم بندی می‌شوند. برای خرید هیدروکربن روشان فام می‌توانید از طریق شرکت روشان فام اقدام کنید.

هیدروکربن ها چه خواص فیزیکی دارند؟

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های هیدروکربن‌ها این است که این ترکیبات در آب حل نمی‌شوند. در صورتی که می‌توانید هیدروکربن را در یک حلال غیر قطبی همانند روغن به راحتی حل کنید. دلیل این ویژگی غیر قطبی بودن مولکول های هیدروکربن است که فقط در حلال‌های غیر قطبی حل می‌شود. برای درک بهتر این موضوع تصور کنید کمی گریس که یک هیدروکربن از خانواده آکان‌ها است بر روی دستتان ریخت است. این گریس را با آب نمی‌توانید از روی پوست دستتان پاک کنید!

اگر دقت کرده باشید افرادی که با گریس سروکار دارند برای پلک کردن آثار این ماده از روی دست خود از نفت یا بنزین استفاده می‌کنند. چراکه نفت و بنزین هم درست مانند گریس یک ترکیب غیر قطبی هستند و می‌توانند این هیدروکربن را در خود حل کنند.

هیدروکربن‌ها چه ویژگی‌های شیمیایی دارند؟

خواص شیمیایی هیدروکربن‌ها به نوع آن‌ها بستگی دارد چراکه میان خواص شیمیایی یک هیدروکربن آلیفاتیک با یک هیدروکربن آروماتیک تفاوت‌های بسیار زیادی وجود دارد. اما یکی از خواص شیمیایی مشترک میان تمامی هیدروکربن‌ها، شرکت آن‌ها در واکنش سختن است. هیدروکربن به سرعت با اکسیژن وارد واکنش شده و انرژی زیادی به صورت نور و گرما ایجاد می‌کند.

نام آشناترین هیدروکربن در کره زمین کدام است؟

یکی از مهم‌ترین منابع هیدروکربن بر روی کره زمین نفت است. از هر بشکه نفت چیزی حدود 87 درصد آن سوازنده شد و باقی مانده برای تولید کالاهای مختلف به کار گرفته می‌شود. بنابراین به عنوان یکی از مهم‌ترین کاربردهای هیدروکربن می‌توان به استفاده از آن به عنوان سوخت اشاره کرد.

کاربرد هیدروکربن‌ها در زندگی روزمره

علاوع بر سوخت که مهم‌ترین کاربرد هیدروکربن ها در زندگی روزمره انسان‌ها هستند، این ترکیبات کاربردهای دیگری نیز دارند. موارد زیر را می‌توان جزو مهم‌ترین کاربردهای هیدروکربنی دانست:

  • ساخت مواد شیمیایی و مواد منفجره
  • تولید روغن‌های روان کننده
  • سوخت‌ها
  • آسفالت
  • گریس‌ها
  • ساخت مواد آرایشی
  • ساخت مواد پلاستیکی
  • تولید گرمای مورد نیاز برای جوش دادن قطعات
  • تولید ضدعفونی کننده ها
  • ساخت موم‌ها

با توجه به مطالب ذکر شده شما می‌توانید تمامی انواع هیدروکربن ها را در نفت و گاز طبیعی پیدا کنید. هیدروکربن‌های آروماتیک اساسا به عنوان حلال شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین از آن‌ها برای ساخت نفت و بنزین نیز استفاده می‌شود. 98 درصد از ترکیبات لاستیک‌ها نیز از پلیمرهای هیدروکربنی است. تولید پارافین را نیز می‌توان از دیگر کاربردهای ترکیبات هیدروکربنی دانست. پارافین هم یکی از ترکیبات هیدروکربنی است که از مشتقات نفتی گرفته می‌شود.

خرید هیدروکربن از کارخانه معتبر

منبع طبیعی هیدروکربن‌های آروماتیک زغال سنگ و هیدروکربن های آلیفاتیک را از نفت و گاز طبیعی به دست می‌آورند. این هیدروکربن ها را در آزمایشگاه ها از طریق روش‌های تقطیر جزء به جزء در برج تقطیر بدست می‌آورند. اگر قصد خرید هر یک از انواع هیدروکربن ها را دارید بهتر است از طریق یک تولید کننده معتبر و قابل اطمینان اقدام به خرید کنید تا خیالتان بابت کیفیت و مرغوبیت محصولاتی که خریداری می‌کنید راحت باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *